Over ons

Waarom kiest u voor

Zwemschool Snorkeltje

GroupCreated with Sketch.

Aandacht

Persoonlijke aandacht voor zelfvertrouwen en zwemplezier.

Group 4Created with Sketch.

Snelheid

Ieder kind in zijn eigen tempo, de snelste en leukste manier om te leren zwemmen.

Group 11Created with Sketch.

Duidelijk

Kijk mee en stel je vragen voor, tijdens of na de les aan onze betrokken instructeurs.

Zwemschool Snorkeltje

Missie & Visie
Met Zwemschool Snorkeltje startte Walter in 2015 een zwemschool die anders is dan alle andere zwemscholen die hij tot dan toe had gezien. Want zwemmen is leuk. En door de zwemles volledig aan te passen aan het kind, kan ieder kind met plezier en in zijn eigen tempo de slag te pakken krijgen.

Hoe:

  • Persoonlijke aandacht. Hoe groter de groep, hoe lastiger om veiligheid en persoonlijke aandacht te garanderen. Onze oplossing: zwemles één-op-één of één-op-twee. En de liefhebbers van een kleine groep leren in Baarn zwemmen met slechts vijf anderen.
  • Effectieve zwemtijd. Nooit meer te veel en te lang wachten op je zwembeurt, je bent altijd aan de beurt.
  • Zwemmen met plezier. Spelenderwijs leren zwemmen, waardoor het zelfvertrouwen groeit en het plezier alleen maar toeneemt.
  • Snelste resultaat. Als je altijd in het water ligt en er volop aandacht is voor je zwemtechniek, dan boek je het snelst resultaat.

Het zou toch gaaf zijn als iedereen in Nederland een Zwemschool Snorkeltje in de buurt heeft en kan kiezen voor onze unieke, persoonlijke aanpak. Dat is ons doel.

Nu en later,

vol vertrouwen

in het water

Maak kennis met onze instructeurs

Walter van de Geest

Al jaren, vanaf 2007, geef ik met heel veel plezier zwemles. Toch is er vanaf 2015 veel verandert met de oprichting van Zwemschool Snorkeltje. Het gaat tijdens onze zwemles namelijk enkel en alleen om jullie kind. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat jullie kind kan genieten van een fantastische zwemperiode waar hij/zij de aandacht krijgt die het verdient! Onze persoonlijke unieke methode geeft zoveel plezier aan de kinderen, dat ik wil dat ieder kind de mogelijkheid heeft om bij ons te komen zwemmen.

Hester van de Geest

Mijn naam is Hester en ik ben getrouwd met Walter. Door hem werk ik nu met heel veel liefde bij Zwemschool Snorkeltje.
Het is bijna niet te omschrijven hoe bijzonder ik het vind dat ik kinderen iets leer waar ze de rest van hun leven iets aan hebben. De ontwikkeling van ‘niet weten’ naar ‘kunnen’ en het ‘vertrouwd zijn’ vind ik wonderlijk. Het is echt fantastisch om te zien wat voor sprongen kinderen maken in dit traject.

Gert Prins

Zwemles is pas geslaagd voor mij als een kind met plezier en een lach binnen-

komt en zo ook weer naar huis gaat. Plezier: ruimte voor een grapje in de les,

blijft voor mij een belangrijk onderdeel voor een fijne leeromgeving.

Vivian van Zadelhoff

 

Mijn naam is Vivian. Ik geef zwemles op locatie Wolfheze. Ik denk altijd in mogelijkheden want in mijn ogen kan iedereen zijn zwemdiploma halen! Wat ik het waardevolste vind aan de zwemles is dat de kinderen met plezier naar de les komen en weer naar huis gaan. Door mijn lessen op een speelse manier aan te bieden hebben de kinderen het altijd naar hun zin. Ik hoop jullie snel te zien zodat we samen het diploma kunnen gaan halen!

 

Yvette in ’t Veld

Mijn naam is Yvette. Zo ontzettend fijn dat ik kan bijdragen aan het op een leuke manier goed aanleren van het zwemmen. Dat ik kinderen, die dat nodig hebben, ook meer zelfvertrouwen kan geven tijdens de zwemles maakt het extra dankbaar. Mooi om het verschil te zien tussen de eerste en laatste les!

Jenneke Gardebroek

 

Wat leuk dat jullie (ouders) de tijd nemen om dit te lezen. Ik ben Jenneke en geef met veel plezier zwemles. Zelf had ik hele nare herinneringen aan zwemles. Door les te gaan geven kan ik zorgen dat het nu voor kinderen anders voelt en doen we het echt samen! Kind, instructeur en ouders, samen werken we naar veiligheid toe, maar vooral moet elke zwemles een feestje zijn. Na een dagje les geven ga ik altijd blij naar huis. Mijn streven is dat ook elke kind (&ouders) blij naar huis gaan na een zwemles!

Jimmy Nijmeijer

Ik vind het fantastisch om iets aan de kinderen mee te geven waar ze hun hele leven profijt van hebben! Dit natuurlijk met super veel plezier en zo’n lach spreekt boekdelen. Zwemmen is leuk, dus het leren zwemmen moet ook leuk zijn!

Wendeline de Graaf

 

Hoi allemaal, Ik ben wendeline. Ik ben super blij dat ik werk bij zwemschool Snorkeltje.Ik geef al een paar jaar zwemles en dat doe ik met heel veel plezier.

Mijn doel met zwemles geven is dat de kinderen plezier hebben en zich veilig en vertrouwd voelen in het water. Daarnaast wil ik de kinderen de zwemslagen op een leuke manier aanleren.

Het leukste is uiteraard dat wanneer de kinderen super blij zijn wanneer ze het uiteindelijke doel ‘een diploma’ hebben behaald. Want als zij blij zijn ben ik ook super blij want, daar doe ik het voor!