Instructeurs

Maak kennis met onze zweminstructeurs

Walter Van de Geest

Hoi, Ik ben de oprichter van Zwemschool Snorkeltje. De afgelopen 6 jaar heb ik bijna dagelijks zwemles gegeven, tijdens deze periode, waar ik meer dan 1000 kinderen les heb gegeven, heb ik een enorme ervaring opgedaan met alle facetten van zwemles. In deze periode heb ik ook veel nieuwe ideeën opgedaan, deze ideeën zijn de basis geworden voor Zwemschool Snorkeltje. Zwemles geven is in deze tijd echt een ware passie geworden, ik vind het erg leuk om jonge kinderen en ook ‘ouderen’ te leren zwemmen. Het is bijzonder om mijn medemens iets aan te leren waar zij de rest van hun leven iets aan hebben. Het samenwerken met kinderen geeft mij enorm veel plezier. Ik ben er klaar voor om ook uw kind met een lach te leren zwemmen.

Persoonlijk contact? Mail mij!

Hester van de Geest - Wallet

Hoi, Ik ben Hester van de Geest - Wallet, vrouw van Walter. Door Walter zijn enthousiasme ben ik begonnen met de opleiding zweminstructrice ABC. Ik wil kinderen graag kennis laten maken met het water, vertrouwen geven in het water en de kinderen zwemveilig krijgen. Ik kijk er naar uit om uw kind een goede zwem toekomst te bieden.

Persoonlijk contact? Mail mij!

Sjohn van Gulik

Hallo, mijn naam is Sjohn van Gulik.
Via Walter ben ik benaderd om zijn team te komen versterken als zweminstructeur. Ik volg de HBO sportopleiding in Zwolle en heb mijn diploma als mbo sport docent in 2014 behaald. Via deze HBO sportopleiding heb ik dan ook mijn certificaat behaald voor zweminstructeur. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met lesgeven aan kinderen. Lesgeven enthousiasmeert mij en ik vind het een uitdaging om ook uw kind het zwemmen op een leuke en speelse wijze eigen te maken!

Persoonlijk contact? Mail mij!

Gert Prins

Hi, Ik ben Gert. En ik geef ABC-zwemles aan kids. Dit doe ik al 6 jaar (vanaf 2011) fulltime. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met lesgeven in groepsverband. En sinds ik voor Zwemschool Snorkeltje werk, geef ik voornamelijk 1-op-1 les. Zwemles is pas geslaagd voor mij als een kind met plezier en een lach binnenkomt en zo ook weer naar huis gaat. Plezier: ruimte voor een grapje in de les, blijft voor mij een belangrijk onderdeel voor een fijne leeromgeving. Kers op de taart is dan ook het moment van de diploma-uitreiking. Daar is vaak hard voor gewerkt. Het medemogelijk maken van waterveiligheid, waar de kids de rest van hun leven plezier van hebben geeft voor mij voldoening en energie om ook uw kind(eren) les te mogen geven. Kom maar op met de ‘bommetjes’.

Persoonlijk contact? Mail mij!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Server configuration issue
Please refer to our Error Message Reference.

Contact

Zwemschool Snorkeltje
Email: info@zwemschoolsnorkeltje.nl
Telefoon: 033 - 202 26 77
KVK: 63317419
BTW: NL200248893B01