Inschrijven wachtlijst Utrecht - De Bilt

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor een plek op onze wachtlijst. Wanneer u een proefles wilt afspreken of u wilt uw kind bij ons inschrijven dient u eerst dit formulier in te vullen. Omdat wij meerdere inschrijvingen en proefles aanvragen per week krijgen hebben wij ervoor gekozen om via dit systeem te werken. Het systeem zorgt er namelijk voor dat er een eerlijke wachtrij ontstaat. Ook wanneer er geen wachtlijst is werken wij vanuit dit systeem.

 

Het wachtlijst systeem werkt als volgt:

 

1. Na inschrijving krijgt u een positie toegewezen. Staan er al 5 ingeschreven op de lijst komt u op positie 6 terecht.
2. U wordt wekelijks op de hoogte gehouden over uw positie op de wachtlijst.
3. Wanneer u op positie 1 staat en wij krijgen een plekje vrij op een dag dat u het niet uitkomt blijft u bovenaan de lijst staan.
4. Het kan dus voorkomen dat u op positie 4 staat maar toch door ons gebeld wordt met de mededeling dat jullie kunnen beginnen.
5. Heeft uw zoon/dochter een proefles gehad maar we hebben nog geen startdatum kunnen afspreken (bijvoorbeeld niet watervrij genoeg) dan wordt u weer bovenaan de wachtlijst geplaatst wanneer u zeker weet dat uw zoon/dochter watervrij genoeg is.
6. Voor de groepslessen werken wij met groepen van 6. Staat u op positie 5 betekent dit dat jullie bij de eerste 6 zitten. Staat u op positie 8 staan jullie op de 2e plek en op positie 14 op de 3e plek. Er kunnen namelijk 6 kinderen tegelijk starten.
7. Wanneer u pas over een half jaar wilt beginnen is het handig om u alvast in te schrijven op de wachtlijst. Staat u voor die tijd op positie 1 blijft u op positie 1 staan.
8. Wanneer uw zoon/dochter samen met een vriend/vriendin komt zwemmen hoeft u zich maar 1 keer in te schrijven op de wachtlijst. De ouders van zijn of haar vriend/vriendin hoeven zich dan niet in te schrijven op de wachtlijst. Klik dan wel de optie 1-op-2 aan.
9. Door bovenstaande punten is het mogelijk dat u een plekje naar beneden zakt omdat er een kind voor u wordt geplaatst. 

 

 

Contact

Zwemschool Snorkeltje
Email: info@zwemschoolsnorkeltje.nl
Telefoon: 033 - 202 26 77
KVK: 63317419
BTW: NL200248893B01