Van der Valk - De Biltsche Hoek

Utrecht - De Bilt

1-op-1 en 1-op-2 zwemles al v.a. €20,00 per les!

In Utrecht – De Bilt geven wij les in het Van der Valk hotel De Biltsche Hoek. In dit prachtige zwembad bieden wij 1-op-1 & 1-op-2 zwemlessen aan. Deze manier van zwemlessen zorgt ervoor dat uw kind snel vertrouwen krijgt in zijn eigen kunnen. Uw kind krijgt bij ons alle aandacht in een rustige, ontspannen omgeving. Door deze methode zijn de zwemlessen erg effectief, hierdoor zwemmen de kinderen sneller af. Uiteraard heeft ieder kind zijn of haar eigen leersnelheid. Zelf mag u altijd bij de les komen kijken.

 

Het is bij ons mogelijk om pakketten af te nemen of de zwemles per keer te betalen. Mocht u naar ons willen overstappen is het mogelijk om een aangepast pakket af te nemen. Wij maken zelf geen koppeltjes bij de 1-op-2 zwemles, zo kan u zelf een keuze maken met wie uw zoon/dochter samen komt zwemmen. 

 

Wij huren op deze locatie een gedeelte van het zwembad, het is dus mogelijk dat er hotelgasten tijdens de les aan het zwemmen zijn.

 

Wilt u een afspraak maken voor een proefles of uw kind al gelijk inschrijven vul dan eerst het formulier op ons wachtlijst systeem in. Via dit systeem nemen wij dan contact met u op.

Klik hier voor meer informatie Inschrijven wachtlijst systeem

Lestijden en tarieven

Lestijden:

Omdat wij 1-op-1(2) zwemles geven zijn de lestijden in onderling overleg af te spreken. Wij lessen hier op de volgende dagen:


Maandag tot 19.00
Dinsdag tot 19.00
Woensdag tot 19.00
Donderdag tot 19.00

Zaterdag tot 14.00

 

De begin tijd is afhankelijk van hoe laat uw kind klaar is met school. Wij kunnen hier namelijk de gehele dag lesgeven. Onze eindtijd is 19.00, de laatste les start dan ook om 18.30. 

Locatie Utrecht – De Bilt

.
1-op-1 1-op-2
Per les €32,50,- €20,-
Limiet A diploma 29 wkn 41 wkn

Wanneer u voor het limiet abonnement kiest mag u in de aantal genoemde weken maar 2 lessen missen. Kiest u bijvoorbeeld voor 1-op-1 limiet betalen dan moet u binnen 29 weken minimaal 27 lessen hebben gevolgd. Heeft u dat gedaan gaat het abonnement over naar €5,- per les, heeft u minder lessen gevolgd betaald u het normale per les bedrag voor de resterende lessen. Voor meer informatie over het limiet abonnement kunt u gaan naar ‘onze methode‘ en dan naar het tabblad ‘prijzen‘.

Mocht uw kind niet watervrij genoeg zijn kunt u per les betalen totdat uw kind watervrij is. Hierna kunt u dan kiezen voor limietbetaling. Het is uiteraard ook mogelijk om uw kind zelf watervrij te maken, wij kunnen u hier, na een proefles, advies en tips over geven.

Adres:

Van der Valk – De Biltsche Hoek
De Holle Bilt 1 – 3732 HM De Bilt
Tel. 033 – 202 26 77

Contact

Zwemschool Snorkeltje
Email: info@zwemschoolsnorkeltje.nl
Telefoon: 033 - 202 26 77
KVK: 63317419
BTW: NL200248893B01