Hotel Ampt van Nijkerk

Nijkerk

1-op-1 en 1-op-2 zwemles al v.a. €18,00 per les!

In Nijkerk geven wij les in het Ampt van Nijkerk. In dit prachtige zwembad bieden wij 1-op-1 & 1-op-2 zwemlessen aan. De 1-op-1/2 zwemlessen verzorgen wij 7 dagen in de week. In verband met mogelijke weekenddrukte in het zwembad worden er vanaf vrijdagmiddag 15.00 tot en met zondagochtend 12.00 geen 1-op-2 lessen gegeven. Onze methode zorgt ervoor dat uw kind snel vertrouwen krijgt in zijn eigen kunnen. Uw kind krijgt bij ons alle aandacht in een rustige, ontspannen omgeving. Door deze 1-op-1(2) methode zijn de zwemlessen erg effectief, hierdoor zwemmen de kinderen sneller af. Uiteraard heeft ieder kind zijn of haar eigen leersnelheid. Zelf mag u altijd bij de les komen kijken.

 

Door onze 1-op-2 methode is het nu ook mogelijk om uw zoon/dochter samen met zijn of haar vriend(in) te laten zwemmen.

 

Wij huren op deze locatie een gedeelte van het zwembad, het is dus mogelijk dat er hotelgasten tijdens de les aan het zwemmen zijn.

 

Wilt u een afspraak maken voor een proefles of uw kind al gelijk inschrijven vul dan eerst het formulier op ons wachtlijst systeem in. Via dit systeem nemen wij dan contact met u op.

Klik hier voor meer info over onze methode   Inschrijven wachtlijst systeem

Lestijden en tarieven

Lestijden:

De lestijden zijn in onderling overleg af te spreken. Vul via ons wachtlijst systeem uw gegevens in en wij nemen, wanneer u aan de beurt, bent contact met u op. Samen overleggen we dan welk tijdstip het beste uitkomt.

 

1-op-1 zwemles
7 dagen in de week

 

1-op-2 zwemles
Maandag t/m vrijdagochtend

Locatie Ampt van Nijkerk

.
1-op-1 1-op-2
Per les €30,- €18,-
Limiet A diploma 29 wkn 41 wkn

 

Wanneer u voor het limiet abonnement kiest mag u in de aantal genoemde weken maar 2 lessen missen. Kiest u bijvoorbeeld voor 1-op-1 limiet betalen dan moet u binnen 29 weken minimaal 27 lessen hebben gevolgd. Heeft u dat gedaan gaat het abonnement over naar €5,- per les, heeft u minder lessen gevolgd betaald u het normale per les bedrag voor de resterende lessen. Voor meer informatie over het limiet abonnement kunt u gaan naar ‘onze methode‘ en dan naar het tabblad ‘prijzen‘.

Mocht uw kind niet watervrij genoeg zijn kunt u per les betalen totdat uw kind watervrij is. Hierna kunt u dan 1 van onze pakketten afnemen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw kind zelf watervrij te maken, wij kunnen u hier, na een proefles, advies en tips over geven.

Adres:

Ampt van Nijkerk
Berencamperweg 4, 3861 MC Nijkerk
Tel. 033 – 202 26 77

Huisregels Ampt van Nijkerk

Contact

Zwemschool Snorkeltje
Email: info@zwemschoolsnorkeltje.nl
Telefoon: 033 - 202 26 77
KVK: 63317419
BTW: NL200248893B01