Bilderberg Hotel – ’t Speulderbos

Garderen

1-op-2 zwemles voor maar €18,00 per les !

In Garderen geven wij les in het Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos. In dit prachtige zwembad bieden wij naast onze 1-op-1 zwemlessen nu ook 1-op-2 zwemlessen aan. Deze wijze van zwemles geven zorgt ervoor dat uw kind snel het vertrouwen krijgt in zijn of haar eigen kunnen. Uw kind krijgt bij ons alle aandacht in een rustige, ontspannen omgeving. Door deze methode zijn de zwemlessen erg effectief, hierdoor zwemmen de kinderen sneller af. Uiteraard heeft ieder kind zijn of haar eigen leersnelheid. Zelf mag u altijd bij de les komen kijken.

 

Wij huren op deze locatie een gedeelte van het zwembad, het is dus mogelijk dat er hotelgasten tijdens de les aan het zwemmen zijn.


Wilt u een afspraak maken voor een proefles of uw kind al gelijk inschrijven vul dan eerst het formulier op ons wachtlijst systeem in. Via dit systeem nemen wij dan contact met u op.

Klik hier voor meer informatie Inschrijven wachtlijst systeem

Lestijden en tarieven

Lestijden:

Omdat wij 1-op-1(2) zwemles geven zijn de lestijden in onderling overleg af te spreken. Wij geven van maandagmiddag tot en met zaterdagochtend zwemles in dit bad.

Locatie Garderen

.
1-op-1 1-op-2
Per les €26,50,- €18,-
Limiet A diploma 32 wkn 41 wkn

Wanneer u voor het limiet abonnement kiest mag u in de aantal genoemde weken maar 2 lessen missen. Kiest u bijvoorbeeld voor 1-op-1 limiet betalen dan moet u binnen 32 weken minimaal 30 lessen hebben gevolgd. Heeft u dat gedaan gaat het abonnement over naar €5,- per les, heeft u minder lessen gevolgd betaald u het normale per les bedrag voor de resterende lessen. Voor meer informatie over het limiet abonnement kunt u gaan naar ‘onze methode‘ en dan naar het tabblad ‘prijzen‘.

Mocht uw kind niet watervrij genoeg zijn kunt u per les betalen totdat uw kind watervrij is. Hierna kunt u dan 1 van onze pakketten afnemen, u kunt er ook voor kiezen om de hele periode per les te betalen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw kind zelf watervrij te maken, wij kunnen u hier, na een proefles, advies en tips over geven.

Adres:

Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos
Speulderbosweg 54, 3886 AP Garderen
Tel. 033 – 202 26 77

Huisregels ‘t Speulderbos

Contact

Zwemschool Snorkeltje
Email: info@zwemschoolsnorkeltje.nl
Telefoon: 033 - 202 26 77
KVK: 63317419
BTW: NL200248893B01