Fletcher

Wolfheze

1-op-1 en 1-op-2 zwemles al v.a. €18,00 per les!

In Wolfheze geven wij les in het Fletcher Hotel Wolfheze. In dit prachtige zwembad bieden wij 1-op-1 & 1-op-2 zwemlessen aan. De 1-op-1/2 zwemlessen verzorgen wij 4 dagen in de week. We starten hier vanaf 11 mei op de vrijdag, wanneer de vrijdag vol is gaan we uitbreiden naar de woensdag, zaterdag en de zondag. In verband met mogelijke weekenddrukte in het zwembad worden er op de vrijdag vanaf 16.00, de zaterdag vanaf 10.00 en op de zondag tot 12.00 geen 1-op-2 lessen gegeven.


Onze methode zorgt ervoor dat uw kind snel vertrouwen krijgt in zijn eigen kunnen. Uw kind krijgt bij ons alle aandacht in een rustige, ontspannen omgeving. Door deze 1-op-1(2) methode zijn de zwemlessen erg effectief, hierdoor zwemmen de kinderen sneller af. Uiteraard heeft ieder kind zijn of haar eigen leersnelheid. Zelf mag u altijd bij de les komen kijken.

 

Door onze 1-op-2 methode is het nu ook mogelijk om uw zoon/dochter samen met zijn of haar vriend(in) te laten zwemmen.

 

Wij huren op deze locatie een gedeelte van het zwembad, het is dus mogelijk dat er hotelgasten tijdens de les aan het zwemmen zijn.

 

Wilt u een afspraak maken voor een proefles of uw kind al gelijk inschrijven vul dan eerst het formulier op ons wachtlijst systeem in. Via dit systeem nemen wij dan contact met u op.

Klik hier voor meer info over onze methode   Inschrijven wachtlijst systeem

Lestijden en tarieven

Lestijden:

De lestijden zijn in onderling overleg af te spreken. Vul via ons wachtlijst systeem uw gegevens in en wij nemen, wanneer u aan de beurt, bent contact met u op. Samen overleggen we dan welk tijdstip het beste uitkomt.

 

1-op-1 zwemles
Woensdag
Vrijdag

 

1-op-2 zwemles
Woensdag
Vrijdag

Locatie Fletcher Hotel Wolfheze

.
1-op-1 1-op-2
Per les €26,50,- €18,-
Limiet A diploma 32 wkn 41 wkn

Wanneer u voor het limiet abonnement kiest mag u in de aantal genoemde weken maar 2 lessen missen. Kiest u bijvoorbeeld voor 1-op-1 limiet betalen dan moet u binnen 32 weken minimaal 30 lessen hebben gevolgd. Heeft u dat gedaan gaat het abonnement over naar €5,- per les, heeft u minder lessen gevolgd betaald u het normale per les bedrag voor de resterende lessen. Voor meer informatie over het limiet abonnement kunt u gaan naar ‘onze methode‘ en dan naar het tabblad ‘prijzen‘.

Bovenstaande all-in prijzen zijn gebaseerd op een volledig 1-op-1(2) zwemtraject. Het is ook mogelijk om het B/C diploma in de groep te halen. De kosten hiervoor zijn €175,- per diploma inclusief afzwemmen.

Mocht uw kind niet watervrij genoeg zijn kunt u per les betalen totdat uw kind watervrij is. Hierna kunt u dan 1 van onze pakketten afnemen. Het is uiteraard ook mogelijk om uw kind zelf watervrij te maken, wij kunnen u hier, na een proefles, advies en tips over geven.

Adres:

Fletcher Hotel Wolfheze
Wolfhezerweg 17, 6874 AA WOLFHEZE
Tel.  026 – 333 7852

Huisregels Fletcher Hotel Wolfheze

Contact

Zwemschool Snorkeltje
Email: info@zwemschoolsnorkeltje.nl
Telefoon: 033 - 202 26 77
KVK: 63317419
BTW: NL200248893B01