Amrâth Hotel

Breda

1-op-1 & 1-op-2 zwemles, echte aandacht voor uw kind!

In Breda geven wij les in het Amrâth Hotel Brabant. In dit ruimtelijke zwembad bieden wij 1-op-1 & 1-op-2 zwemlessen aan. Dit doen wij vooralsnog enkel op de woensdagmiddag. Wij hebben hierna de mogelijkheid om uit te breiden naar andere dagen in de week. Onze methode zorgt ervoor dat uw kind snel vertrouwen krijgt in zijn eigen kunnen. Uw kind krijgt bij ons alle aandacht in een rustige, ontspannen omgeving. Door deze 1-op-1(2) methode zijn de zwemlessen erg effectief, hierdoor zwemmen de kinderen sneller af. Uiteraard heeft ieder kind zijn of haar eigen leersnelheid. Zelf mag u altijd bij de les komen kijken. Vooraf doen we altijd een proefles om kennis te maken en te kijken of uw kind er al aan toe is om te starten met zwemles. Samen overleggen we voor welk abonnement er gekozen kan worden. 

 

Door onze 1-op-2 methode is het nu ook mogelijk om uw zoon/dochter samen met zijn of haar vriend(in) te laten zwemmen.

 

Wij huren op deze locatie een gedeelte van het zwembad, het is dus mogelijk dat er hotelgasten tijdens de les aan het zwemmen zijn.

 

Wilt u een afspraak maken voor een proefles of uw kind al gelijk inschrijven vul dan eerst het formulier op ons wachtlijst systeem in. Via dit systeem nemen wij dan contact met u op.

Klik hier voor meer info over onze methode   Inschrijven wachtlijst systeem

Lestijden en tarieven

Lestijden:

De lestijden zijn in onderling overleg af te spreken. Vul via ons wachtlijst systeem uw gegevens in en wij nemen, wanneer u aan de beurt, bent contact met u op. Samen overleggen we dan welk tijdstip het beste uitkomt.

 

1-op-1 zwemles
Maandag
Woensdag

 

1-op-2 zwemles
Maandag
Woensdag

Locatie Amrâth Hotel Brabant

.
1-op-1 1-op-2
Per les €30,- €18,-
Limiet A diploma 29 wkn 41 wkn

Wanneer u voor het limiet abonnement kiest mag u in de aantal genoemde weken maar 2 lessen missen. Kiest u bijvoorbeeld voor 1-op-1 limiet betalen dan moet u binnen 29 weken minimaal 27 lessen hebben gevolgd. Heeft u dat gedaan gaat het abonnement over naar €5,- per les, heeft u minder lessen gevolgd betaald u het normale per les bedrag voor de resterende lessen. Voor meer informatie over het limiet abonnement kunt u gaan naar ‘onze methode‘ en dan naar het tabblad ‘prijzen‘.

Tijdens de proefles kijken wij naar de watervrijheid van uw kind. Wanneer uw kind watervrij is en minimaal 4,5 jaar oud mag u voor het limiet betalen kiezen. Is uw kind niet watervrij, of jonger dan 4,5 jaar oud dan is het enkel mogelijk om per les te betalen. Wanneer uw kind niet watervrij is is het mogelijk om per les te betalen totdat hij/zij watervrij is en hierna voor het limiet betalen te gaan. Het is uiteraard ook mogelijk om uw kind zelf watervrij te maken, wij kunnen u hier, na een proefles, advies en tips over geven.

Adres:

Amrâth Hotel Brabant
Heerbaan 4 4, 4817 NL Breda
Tel. 033 – 202 26 77

Huisregels Amrâth Hotel Brabant

Contact

Zwemschool Snorkeltje
Email: info@zwemschoolsnorkeltje.nl
Telefoon: 033 - 202 26 77
KVK: 63317419
BTW: NL200248893B01